1000 🎁 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκπληκτική προσφορά* γνωριμίας!
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Novibet: Δυναμική παρουσία σε 10 χώρες

Η 100% ελληνικών συμφερόντων GameTech εταιρεία δραστηριοποιείται πλέον σε 10 διεθνείς αγορές

Aθήνα, 30.11.2023 – Η Novibetδραστηριοποιείται από το 2010 στον κλάδο της διαδικτυακής ψυχαγωγίας, ενώ συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου παγκοσμίως. Αυτό αντανακλάται και στο διεθνή προσανατολισμό της εταιρείας, καθώς με την πρόσφατη επέκτασή της στη Νέα Ζηλανδία, η εταιρεία έφτασε πλέον τις δέκα χώρες δραστηριοποίησης. Με παρουσία σε Ελλάδα, Κύπρο, Βραζιλία, Ιρλανδία, Ιταλία, Μεξικό, Χιλή, Εκουαδόρ, Καναδά και Νέα Ζηλανδία, προτεραιότητα της Novibet παραμένει η δημιουργία προσωποποιημένης εμπειρίας ψυχαγωγίας για τα μέλη της, σε όλες τις χώρες δραστηριοποίησης. 

Η εταιρεία έχει υλοποιήσει μία σειρά στρατηγικών κινήσεων κατά την διάρκεια της χρονιάς αποδεικνύοντας την αναπτυξιακή της στρατηγική. Το πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας “Giant Heart”, οι χορηγίες σε δεκατρείς μεγάλους ποδοσφαιρικούς συλλόγους διεθνώς, η συνεργασία με αθλητές παγκόσμιας εμβέλειας ως πρεσβευτές όπως ο Arturo Vidal, ο Μemo Ochoa, ο Κώστας Τσιμίκας, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καθώς και η αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού που ξεπερνά τους 850 εργαζόμενους, είναι μερικοί από τους δείκτες ανάπτυξης της Novibet.

Ταυτόχρονα η Novibet αποτελεί πόλο έλξης για τους νέους εργαζόμενους, με 100+ ανοιχτές θέσεις εργασίας κάθε μήνα και με γραφεία σε Ελλάδα, Βραζιλία και Μάλτα. Με τις τεχνολογικές εξελίξεις να διαδέχονται η μία την άλλη και να ανοίγουν έναν καινούριο κόσμο με αμέτρητες δυνατότητες, η Novibet, ως κορυφαία GameTech εταιρεία με διεθνή παρουσία, συγκαταλέγεται μεταξύ των οργανισμών στη χώρα μας που βρίσκονται πάντα μπροστά στις εξελίξεις και επιδεικνύουν έντονη κινητικότητα.

Ακολουθήστε τις εξελίξεις στο σύμπαν της Novibet μέσα από τη σελίδα της εταιρείας στο LinkedIn.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σχετικά με τη Novibet

H Novibet δραστηριοποιείται από το 2010 στον τομέα παροχής υπηρεσιών διαδικτυακής ψυχαγωγίας. Με παρουσία σε 10 χώρες (Ελλάδα, Κύπρος, Βραζιλία, Ιρλανδία, Ιταλία, Μεξικό, Χιλή, Εκουαδόρ, Καναδά, Νέα Ζηλανδία), δύο tech hubs σε Ελλάδα και Μάλτα και περισσότερους από 850 εργαζόμενους, η Novibet προσφέρει υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας που την κατατάσσουν μεταξύ των κορυφαίων GameTech εταιρειών παγκοσμίως. Παράλληλα, η Novibet με ένα διευρυμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, υλοποιεί δράσεις κοινωνικής προσφοράς με στόχο την ουσιαστική και πολύ-επίπεδη ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων και επίκεντρο την ενίσχυση του αθλητισμού στη νέα γενιά.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Mαριλένα Ράλλη

Communications Manager

[email protected]

D:  +30 2106281815

M: +30 6948174086


Τελευταία Νέα Δείτε όλα τα νέα >>
Αγαπημένα Φρουτάκια
  • Your favorites will be here.
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε καθημερινά προσφορές*.