1000 🎁 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκπληκτική προσφορά* γνωριμίας!
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Betsson Foundation και «O Άλλος Άνθρωπος» μαγείρεψαν μαζί στην Πλατεία Αριστοτέλους!

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» με την υποστήριξη της Betsson και του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας Betsson Foundation, συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Αριστοτέλους, όπου μαγείρεψαν και μοίρασαν 150 μερίδες φαγητού.

Όπως και οι ίδιοι τονίζουν, η συγκεκριμένη δράση ξεπερνά την έννοια «συσσίτιο» καθώς πρόκειται για γεύματα αγάπης και για αυτό το λόγο όταν μαγειρεύουν, τρώνε όλοι μαζί.

Το μαγείρεμα ξεκίνησε από νωρίς με χαμόγελο και ο κόσμος που περνούσε από την Πλατεία Αριστοτέλους ανταποκρίθηκε θετικά όταν μάθαινε τον σκοπό της συγκέντρωσης, ενώ υπήρχαν αρκετοί που γνώριζαν ήδη τη δράση της κοινωνικής κουζίνας. 

Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς προσέφεραν στο κουτί οικονομικής ενίσχυσης του οργανισμού, προκειμένου «Ο Άλλος Άνθρωπος» να συνεχίσει να μοιράζει χαμόγελα στους συνανθρώπους μας.

Ο «Άλλος Άνθρωπος» βρίσκεται διαρκώς όπου υπάρχει ανάγκη προσφέροντας αλληλεγγύη χωρίς καμία απολύτως διάκριση εδώ και 12 ολόκληρα χρόνια! «Μόνο ο άνθρωπος για τον συνάνθρωπό του», τονίζει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο ιδρυτής αυτής της ιδέας, για να συνεχίσει λέγοντας «ο Άλλος Άνθρωπος είμαι εγώ, είσαι εσύ, είμαστε όλοι μας!».

Το Betsson Foundation θα εξακολουθεί να στηρίζει τις δράσεις του οργανισμού «Ο Άλλος Άνθρωπος» και εάν θέλετε κι εσείς να γίνετε μέρος των δράσεών του, μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ.


Τελευταία Νέα Δείτε όλα τα νέα >>
Αγαπημένα Φρουτάκια
  • Your favorites will be here.
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε καθημερινά προσφορές*.