1000 🎁 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκπληκτική προσφορά* γνωριμίας!
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τεράστια αύξηση κερδών του ΟΠΑΠ στο πρώτο τρίμηνο του 2023

Τεράστια αύξηση κερδών ύψους 33,6% σημείωσε στο πρώτο τρίμηνο του 2023 ο ΟΠΑΠ συνεχίζοντας την οργανική αλλά και την ψηφιακή του ανάπτυξη που παρουσίασε δυναμικά το τελευταίο τρίμηνο του 2022.

Σε αυτό παίζουν ρόλο η ανανεωμένη πλατφόρμα του pamestoixima.gr, οι αλλαγές στη σελίδα Opaponline.gr καθώς και το επαναστατικό OPAP Store App που προσφέρει μία ψηφιακή πινελιά στην επίγεια εμπειρία του παίκτη.

Ένα ακόμα γεγονός που απασχόλησε τα media ήταν η ολοκλήρωση του διαχωρισμού της Kaizen Gaming Limited σε Stoiximan Business (Ελλάδα και Κύπρο) και Betano Business για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του εξωτερικού. Όλοι οι μέτοχοι έλαβαν ανάλογα μερίδια και στις δύο «νέες» εταιρείες οι οποίες λειτουργούν πλέον επίσημα εδώ και σχεδόν 3 μήνες.

cta_box_bg
Σούπερ προσφορά* δωρεάν* χωρίς κατάθεση για όλους μόνο για σήμερα! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να σημειωθεί πως ο όμιλος ΟΠΑΠ διατηρεί το 84,49% του συνδυασμένου μεριδίου του καθώς και τον αποκλειστικό έλεγχο της Stoiximan LTD. Ωστόσο, διατηρεί μειοψηφικό ποσοστό όσον αφορά την KGL.

Εξελίξεις υπήρχαν και στο κομμάτι των ομολογιακών δανείων με τον ΟΠΑΠ να καταβάλει πρόωρα το ποσό των 100 εκατ. ευρώ από το συνολικό απαιτούμενο ποσό των 200 εκατ. Έναν μήνα αργότερα, στις 15 Μαρτίου, η εταιρεία αποπλήρωσε άλλο ομολογιακό δάνειο αξίας 250 εκατ. ευρώ το οποίο επαναχρηματοδότησε νέο δάνειο ίδιου ποσού με ημερομηνία λήξης τις 15/3/2026.

Κερδισμένοι βγήκαν και οι μέτοχοι του ομίλου αφού τους διανεμήθηκε το συνολικό μεικτό ποσό των 360 εκατ. ευρώ (ή €1 ανά μετοχή). Από τη γενική συνέλευση της 27ης Απριλίου 2023 αποφασίστηκε και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας στο ποσό των 163,5 εκατ. ευρώ καθώς και η αύξηση της μετοχικής αξίας από τα €0,30 στα €0,75.

Τέλος, αύξηση μετοχικού κεφαλαίου υπήρξε και στις «ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» κατά 5,5 εκατ. ευρώ με έκδοση 550.000 νέων μετοχών ονομαστικής αξίας €0,05 η καθεμία και «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε» κατά €20 εκ. με έκδοση 2.000.000 νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,04 €.


Τελευταία Νέα Δείτε όλα τα νέα >>
Αγαπημένα Φρουτάκια
  • Your favorites will be here.
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε καθημερινά προσφορές*.