1000 🎁 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκπληκτική προσφορά* γνωριμίας!
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Giant Heart της Novibet εγκαινιάζει την πρωτοβουλία #NoviPet

Αθήνα, 03/10/2023 – Το ζήτημα των αδέσποτων ζώων παραμένει ένα ανοικτό πρόβλημα για την Ελληνική κοινωνία, ενώ ο ρυθμός της ροής των νέων αδέσποτων στην Ελλάδα αυξάνεται συνεχώς. Μάλιστα, σύμφωνα με στοιχεία που κυκλοφορούν στη δημοσιότητα εκτιμάται ότι ο αριθμός αδέσποτων σκύλων και γατών στη χώρα μας το 2022 άγγιζε τα τρία εκατομμύρια ζώα, προσεγγίζοντας πλέον τα τέσσερα εκατομμύρια. Στοχεύοντας στο να πάρει ενεργή θέση απέναντι σε αυτό το καίριο ζήτημα, το πρόγραμμα Giant Heart της Novibet το οποίο ήδη δραστηριοποιείται στους τομείς της κοινωνικής προσφοράς και της προώθησης της αξίας του αθλητισμού, εισάγει την πρωτοβουλία #NoviPet – έναν νέο πυλώνα δράσης που αφορά στην προστασία και την προώθηση της υπεύθυνης υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Η εναρκτήρια δράση του πυλώνα #NoviPet αφορά στην υποστήριξη της οργάνωσης «Save a Greek Stray» για τη φροντίδα ζώων συντροφιάς που διασώθηκαν στις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία “Daniel”, παράλληλα με τις ενέργειες αρωγής που οργανώνει το Giant Heart για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται στις ίδιες περιοχές. Καθώς η προστασία και η προώθηση της υπεύθυνης υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς βρίσκεται στο επίκεντρο, η δράση αυτή δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει χωρίς τη συμμετοχή της «Save a Greek Stray», μίας οργάνωσης που εδώ και χρόνια έχει στον πυρήνα της το καίριο αυτό θέμα. Πρωτεύοντα ρόλο επίσης σε αυτή την ενέργεια έχει ο Πρεσβευτής του προγράμματος Giant Heart, διεθνής ποδοσφαιριστής Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε ζητήματα προστασίας και δικαιωμάτων των ζώων.

Ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer της Novibet δήλωσε: «Το να είσαι υπεύθυνος εταιρικός πολίτης σημαίνει να αναλαμβάνεις δράση εκεί που έχει μεγαλύτερη σημασία. Πέρα από τις δράσεις μας για τον αθλητισμό και τους συνανθρώπους μας,  η πρωτοβουλία #NoviPet θα αποτελεί πλέον τον τρίτο πυλώνα του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς “Giant Heart” της Novibet, αντικατοπτρίζοντας τη δέσμευσή μας για δράση σε ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό ζήτημα, που αφορά στην ευημερία των ζώων και την υπεύθυνη υιοθεσία κατοικιδίων. Είμαστε υπερήφανοι που εγκαινιάζουμε αυτό το πρόγραμμα γιορτάζοντας την 4η Οκτωβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, ενώ την επόμενη περίοδο θα ακολουθήσει σειρά σχετικών δράσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Βραζιλία, στην οποία έχουμε παρουσία από την αρχή του 2023».

Σχετικά με το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς Giant Heart

H Συμμαχία Αγάπης Giant Heart της Novibet συστάθηκε τον Μάιο του 2021 με στόχο την ουσιαστική και πολύ-επίπεδη ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων και επίκεντρο την υλοποίηση μίας σειράς στοχευμένων δράσεων, βασισμένων στις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και της δεύτερης ευκαιρίας. Έχοντας ως πρεσβευτές τo Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κώστα Τσιμίκα, η πρωτοβουλία Giant Heart προσφέρει σημαντική υποστήριξη σε φορείς και τοπικές κοινωνίες, αλλά και σε περιπτώσεις έκτακτων αναγκών.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στο https://www.giantheart.gr/

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγα Λόγια για την Save a Greek Stray

Η Save a Greek Stray, τα τελευταία 10 χρόνια έχει ταχθεί στην προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων, καθώς και στον έλεγχο του αριθμού των αδέσποτων. Διασώζει, στειρώνει και φιλοξενεί στο καταφύγιό της ένα μεγάλο αριθμό αδέσποτων σκύλων και γατών, που έχουν ανάγκη για θεραπεία και προστασία από τους κινδύνους που συναντούν στους δρόμους της χώρας μας.

www.saveagreekstray.org

https://www.facebook.com/saveagreekstray/

https://www.instagram.com/saveagreekstray/

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μαριλένα Ράλλη

Communications Manager

[email protected]

D:  +30 2106281815

M: +30 6948174086


Τελευταία Νέα Δείτε όλα τα νέα >>
Αγαπημένα Φρουτάκια
  • Your favorites will be here.
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε καθημερινά προσφορές*.