1000 🎁 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκπληκτική προσφορά* γνωριμίας!
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Betsson μαζί με τον Άρη Midea και την AEK BETSSON έδωσαν το δικό τους μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού!

Σε μία συμβολική κίνηση για την ευαισθητοποίηση της πρόληψης του καρκίνου του μαστού, προχώρησε η Betsson με την ομάδα του Άρη Midea και την AEK BETSSON, την Κυριακή στις 29 Οκτωβρίου, πριν την έναρξη της αναμέτρησης στο «Nick Galis Hall».

Με αφορμή την θεσμοθέτηση διεθνώς του Οκτωβρίου ως μήνα πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, η Betsson μαζί με τις δύο ομάδες, υπενθύμισαν πόσο σημαντική είναι η έγκαιρη διάγνωση στην καταπολέμηση της νόσου. 

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης των ομάδων, ο Άρης Midea και η AEK BETSSON φόρεσαν φανέλες με το μήνυμα «Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές», με σκοπό να παρακινήσουν τις γυναίκες για τακτικούς ελέγχους και προληπτικές εξετάσεις.

Παράλληλα, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Άρη έδωσε το παρόν με τη δική της στήριξη, φορώντας ροζ φανέλες της Betsson και δημιουργώντας έτσι μια ροζ κερκίδα. Οι παίκτριες της ομάδας παρακολούθησαν όλο τον αγώνα και στο ημίχρονο συμμετείχαν στην πρώτη Betsson τρίλιζα της σεζόν. 

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε, πως ο καρκίνος του μαστού, είναι θεραπεύσιμος, εφόσον ανιχνευθεί σε αρχικό στάδιο και αν η αντιμετώπιση της νόσου γίνει έγκαιρα, το ποσοστό ίασης ξεπερνά το 95%. Οι προληπτικές εξετάσεις και η συχνή αυτοεξέταση είναι επιτακτικό να γίνουν μέρος της ζωής κάθε γυναίκας, χωρίς καθυστερήσεις, δικαιολογίες και αναβολές.

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της Betsson, κ. Ανδρέας Νικολόπουλος δήλωσε από την πλευρά του: «Κάθε χρόνο, ο καρκίνος του μαστού πλήττει τις γυναίκες και τις οικογένειές τους σε όλο τον κόσμο, γι’ αυτό και η Betsson για άλλη μια φορά δηλώνει την υποστήριξή της και συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση για το συγκεκριμένο ζήτημα. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο υπερήφανοι για την κοινή δράση με τον Άρη Midea και την AEK  Betsson που στηρίζουμε ως χρυσός χορηγός και χορηγός ονοματοδοσίας αντίστοιχα.»

Η Betsson μαζί με τις δύο ομάδες υπενθυμίζουν πως η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές!


Τελευταία Νέα Δείτε όλα τα νέα >>
Αγαπημένα Φρουτάκια
  • Your favorites will be here.
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε καθημερινά προσφορές*.