1000 🎁 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκπληκτική προσφορά* γνωριμίας!
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δράσεις αγάπης από το Giant Heart της Novibet για παιδιά και νέους σε όλη την Ελλάδα

Βασικός στόχος για το Giant Heart, το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς της Novibet, είναι η υλοποίηση δράσεων με σημαντικό θετικό αντίκτυπο για την κοινωνία και ειδικά τη νεολαία. Σε αυτό το πλαίσιο, τα Χριστούγεννα που πέρασαν το Giant Heart μοιρασε δώρα αγάπης, φέρνοντας το πνεύμα των γιορτών εκεί που υπήρχε μεγαλύτερη ανάγκη: στα παιδιά που θα περνούσαν τις γιορτές φιλοξενούμενα σε διάφορους οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Στην πρώτη του δράση για την εορταστική περίοδο, το Giant Heart επισκέφθηκε μαζί με τον Πρεσβευτή του, τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κωνσταντέλια, το Ορφανοτροφείο Βόλου για να μοιράσει δώρα στα παιδιά που διαμένουν εκεί. Τα παιδιά πήραν με πολλή χαρά καινούρια ποδήλατα, αλλά και laptops και tablets τελευταίας τεχνολογίας για το σχολείο τους, και έδωσαν πίσω στην ομάδα του Giant Heart πολλές αγκαλιές και χαμόγελα!

Σε συνεργασία επίσης με ποδοσφαιρικές ομάδες των οποίων Μεγάλος Χορηγός είναι η Novibet, το Giant Heart μοίρασε γιορτινά δώρα και σε παιδιά που φιλοξενούνται ή υποστηρίζονται από διάφορες οργανώσεις σε όλη τη χώρα:

  • Ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΡΗΣ επισκέφθηκαν το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου και το Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου όπου είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να παίξουν με τα παιδιά
  • Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Πανσερραϊκός συμμετείχε στην εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού το Ειδικό Σχολείο Σιδηροκάστρου και το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Βαμβακοφύτου
  • Μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών και εκπρόσωποι της Novibet, βρέθηκαν στο σπίτι της οργάνωσης Χαμόγελο του Παιδιού στο Μοσχάτο, ενώ εκπρόσωποι της Ακαδημίας της ΠΑΕ επισκέφθηκαν το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα», προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

Παράλληλα, σε μία πρωτοβουλία στήριξης του έργου του «Χατζηπατέρειου» Κέντρου Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού, η Novibet κάλυψε για το 2024 την παροχή 1500 ωρών θεραπευτικών συνεδριών για παιδιά που ωφελούνται από τον συγκεκριμένο οργανισμό, ο οποίος από το 1973 προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες για τη σωματική, ψυχική και κοινωνική αποκατάσταση παιδιών με αναπηρία.

Σχολιάζοντας τις παραπάνω δράσεις, o κ. Χριστόφορος Μποζατζίδης, CMO της Novibet, δήλωσε: «Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος η οικογένεια του Giant Heart μέσα στο πνεύμα των εορτών, υλοποίησε μία σειρά από ενέργειες προσφοράς, εστιάζοντας στη νεολαία. Με τη Συμμαχία Αγάπης της Novibet και τη συμμετοχή του Πρεσβευτή του Giant Heart Γιάννη Κωνσταντέλια αλλά και των ποδοσφαιρικών ομάδων των οποίων υπερήφανος Μεγάλος Χορηγός είναι η Novibet, βρεθήκαμε κοντά σε παιδιά και νέους για να μοιράσουμε δώρα αγάπης και να φέρουμε τη χαρά των εορτών εκεί που χρειαζόταν περισσότερο. Δέσμευσή μας παραμένει να συνεχίσουμε με τέτοιες δράσεις προσφοράς, στηρίζοντας μέσα στο 2024 και άλλους οργανισμούς που επιτελούν αντίστοιχο κοινωνικό έργο για τη νέα γενιά».

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχετικά με το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς Giant Heart

H Συμμαχία Αγάπης Giant Heart της Novibet συστάθηκε τον Μάιο του 2021 με στόχο την οικοδόμηση ενός καλύτερου, πιο βιώσιμου και συμπεριληπτικού μέλλοντος, μέσα από ενέργειες που προωθούν την αξία του αθλητισμού, τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων και την προάσπιση των δικαιωμάτων των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Έχοντας ως Πρεσβευτές τον Κώστα Τσιμίκα και τον Γιάννη Κωνσταντέλια, η πρωτοβουλία Giant Heart προσφέρει ουσιαστική υποστήριξη σε φορείς και τοπικές κοινωνίες, αλλά και σε συνανθρώπους μας σε περιπτώσεις έκτακτων αναγκών.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις δράσεις του Giant Heart μπορείτε να δείτε στο https://www.giantheart.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μαριλένα Ράλλη

Communications Manager

[email protected]

D:  +30 2106281815

M: +30 6948174086


Τελευταία Νέα Δείτε όλα τα νέα >>
Αγαπημένα Φρουτάκια
  • Your favorites will be here.
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε καθημερινά προσφορές*.