ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «EUROWOLT»
  • 120 ΔΩΡΑ* ΑΜΕΣΩΣ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Corporate Affairs Excellence Awards 2020 Δύο κορυφαίες διακρίσεις για την bwin και το Κοινωνικό της αποτύπωμα!

Σε μία συμβολική εκδήλωση την Τρίτη 7 Ιουλίου και λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας, διοργανώθηκαν τα φετινά Corporate Affairs Excellence Awards. Η bwin τιμήθηκε με δύο κορυφαίες διακρίσεις για τη συνεπή συνεργασία της με ΜΚΟ και Οργανισμούς, καθώς και για το Κοινωνικό της αποτύπωμα!

Η υποστήριξη στις Κοινωνίες που δραστηριοποιείται αποτελεί προτεραιότητα για την bwin και η πολύπλευρη δράση της αντικατοπτρίζεται στα Corporate Affairs Excellence Awards 2020, στα οποία διακρίθηκε σε δύο ξεχωριστές κατηγορίες Αριστείων, αποδεικνύοντας έτσι την σημαντική κοινωνική της προσφορά.

Η bwin διακρίθηκε στις κατηγορίες

Τα Αριστεία παρέλαβαν οι κα Χαρά Τζιουβάρα (Πρόεδρος Γιατροί του Κόσμου) και κα Γιάννα Παναγιωτίδου (Ειδική Γραμματέας της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί») για τις αντίστοιχες διακρίσεις!

Με την ευκαιρία της πρώτης διάκρισης, η Πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου Χαρά Τζιουβάρα δήλωσε: «Η αποστολή των Γιατρών του Κόσμου είναι να ταξιδεύουν εκεί που υπάρχουν ανάγκες, όπου υπάρχουν άνθρωποι. Η bwin μας έδωσε την ευκαιρία να επισκεφτούμε ακριτικά νησιά και να προσφέρουμε ιατρικές υπηρεσίες, σε συνανθρώπους μας που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στο σύστημα υγείας.»

Ενώ για την δεύτερη διάκριση, η Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» Αλεξάνδρα Μαρτίνου ανέφερε: «Συνοδοιπόρος στο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και των σωματείων της, είναι η bwin στηρίζοντας διαχρονικά πολλές από τις δράσεις και τα προγράμματα που υλοποιούμε. Κοινό μας όραμα, είναι να προσφέρουμε βοήθεια αλλά και μια καλύτερη ποιότητα ζωής στα παιδιά. Στο «Μαζί για το Παιδί» αυτός ο αγώνας είναι μαραθώνιος εδώ και 24 χρόνια και η bwin είναι από τους συνεργάτες που μας βοηθούν να συνεχίζουμε με αφοσίωση το δύσκολο έργο μας.»

Μαζί με εκπροσώπους των δύο Οργανισμών, τις διακρίσεις παρέλαβε εκ μέρους της bwin o Κωνσταντίνος Εφραιμίδης, Corporate Responsibility Manager, o οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πιστοί στη στρατηγική κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρείας, οι δύο αυτές σημαντικές διακρίσεις στον κορυφαίο θεσμό εταιρικής επικοινωνίας, έρχονται να κεφαλοποιήσουν το όραμα της bwin να βρίσκεται δίπλα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, εκμηδενίζοντας διακρίσεις και αποστάσεις.»

Περισσότερα για το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της bwin «bwincares», μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr.


Τελευταία Νέα Δείτε όλα τα νέα >>
Αγαπημένα Φρουτάκια
  • Your favorites will be here.
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε καθημερινά προσφορές*.