ΠΟΣΟ... GURU ΝΙΩΘΕΙΣ;

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ EURO 2024
  • ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΠΑΘΛΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Betsson Foundation αρωγός του #Her_Research: Bootcamp

Το Betsson Foundation στηρίζει ενεργά τη γυναικεία συμμετοχή στην έρευνα μέσω του #Her_Research 2023, μια πρωτοβουλία του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε. Το Bootcamp για γυναίκες ερευνήτριες από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 και ώρες 17:00 – 21:00, στο Betsson Hub στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθώντας την επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου #Her_Research του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε., η απήχηση του δεύτερου κύκλου, έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία ενδιαφέροντος, με τον Σύνδεσμο να έχει λάβει συνολικά 58 αιτήσεις συμμετοχής γυναικών ερευνητριών από όλη την Ελλάδα.

Από τις 42 υποψήφιες ομάδες ερευνητριών που έχουν προκριθεί στο Bootcamp, θα αναδειχθούν 8 νικήτριες ομάδες από την Επιστημονική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από αξιόλογους ακαδημαϊκούς εκπρόσωπους Πανεπιστημίων από ποικίλα πανεπιστήμια της χώρας μας. Μπορείτε να γνωρίσετε την Επιστημονική Επιτροπή του Bootcamp #Her_Research 2023 εδώ.

Στόχος της δράσης #Her_Research μέσω των Bootcamp είναι η ενδυνάμωση των γυναικών ερευνητριών σε θέματα τεχνογνωσίας, η πρόσβαση τους στη χρηματοδότηση, η ανταλλαγή χρήσιμων πληροφοριών και εμπειριών, καθώς και η διευκόλυνση της δικτύωσής τους στον επιχειρηματικό κόσμο. Για το λόγο αυτό, θεωρούμε ότι ο 2ος κύκλος θα αναδείξει έρευνες γυναικών με πρωτοποριακές ιδέες της χώρας μας, θα ενισχύσει τις γυναίκες ερευνήτριες με χρηματοοικονομικές γνώσεις και τρόπους χρηματοδότησης, καθώς και θα τους προσφέρει αλληλεπίδραση και δικτύωση μεταξύ τους.

 Την πρώτη μέρα του Bootcamp θα πραγματοποιηθεί 2-ωρο εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα “Εύρεση ερευνητικών πόρων» και 2 ώρες Group Mentoring στο θέμα αυτό για όλες τις συμμετέχουσες. Τη δεύτερη μέρα οι 42 ερευνητικές ομάδες θα συμπληρώσουν και θα οριστικοποιήσουν ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με την ερευνητική τους πρόταση και την εύρεση πρόσβασης σε χρηματοδοτικά εργαλεία, ενώ παράλληλα θα παρουσιάσουν την ερευνητική ιδέα τους στην Επιστημονική Επιτροπή.

Στη διαδικασία του Bootcamp, το οποίο θα διεξαχθεί 22-23 Φεβρουαρίου 2023 υβριδικά στη Θεσσαλονίκη, oι συμμετέχουσες θα λάβουν εκπαίδευση και εξατομικευμένη καθοδήγηση σε ερευνητικούς πόρους, καθώς και θα έχουν ευκαιρίες δικτύωσης με ερευνήτριες που αναζητούν συνεργασίες. Παράλληλα, οι υποψήφιες γυναίκες ερευνήτριες με τη συμμετοχή τους θα διεκδικήσουν τα παρακάτω έπαθλα:

  • 3 ομάδες, οι οποίες θα λάβουν ΔΩΡΕΑΝ υποστήριξη με συγγραφή ερευνητικών προτάσεων για το Horizon Europe ή το αντίστοιχο ερευνητικό πρόγραμμα, από εξειδικευμένη Ομάδα Τεχνικών Συμβούλων
  • 5 ομάδες, οι οποίες  θα  λάβουν ΔΩΡΕΑΝ ένα πλήρες εκπαιδευτικό και συμβουλευτικό πακέτο 5 ωρών από εξειδικευμένη Ομάδα Τεχνικών Συμβούλων.

Χορηγός: Betsson Foundation

Ο δεύτερος κύκλος της δράσης #Her_Research και το Bootcamp #Her_Research 2023 τίθεται υπό την αιγίδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, και του Ιόνιου Πανεπιστημίου.

Οι στοχευμένες δράσεις του Σ.Ε.Γ.Ε. για την ενίσχυση της γυναίκας ερευνήτριας στην Ελλάδα είναι γεγονός, καθώς ο κόσμος χρειάζεται την επιστήμη και η επιστήμη χρειάζεται τις γυναίκες!


Τελευταία Νέα Δείτε όλα τα νέα >>
Αγαπημένα Φρουτάκια
  • Your favorites will be here.
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε καθημερινά προσφορές*.